
پايگاه اينترنتى حضرت مهدى(عج)
WWW.HAZRATMAHDI.COM
مصاحبه با جناب آقاى موسوى مسؤول پايگاه اينترنتى حضرت مهدى(عج)
هدف از تأسيس اين سايت چيست؟
ما با چند تن از دوستان اهل علم و شيفته حضرت ولى عصر(عج) نشست هايى داشتيم كه يك كار علمى و تحقيقى درباره آن حضرت انجام دهيم، و از آنجايى كه در حال حاضر يكى از بهترين وسائل تبليغاتى اينترنت است، تصميم گرفتيم يك پايگاه اطلاع رسانى افتتاح نمائيم و اين آرزو تحقق يافت و در نيمه شعبان 1422 هجرى قمرى كار شروع شد و هم اكنون در حال فعال كردن آن هستيم.
چه نوع خدماتى را براى علاقهمندان حضرت ولى عصر(عج) در اين سايت ارائه مىشود؟
اين سايت داراى بخشهاى متنوع و مختلف است به طورى كه افراد با هر نوع فكر و سليقهاى بتوانند از آن استفاده نموده و مباحث ذيل را در اين پايگاه دنبال كنند.
1. مجموعه مقالات در زمينه مهدىشناسى. 2. مصاحبه با وارستگان و فرزانگانى كه توفيق شرفيابى به محضر ولى عصر(عج) را يافته يا كراماتى از آن حضرت ديدهاند. 3. كتابشناسى توصيفى حضرت مهدى(عج) و شناسايى مؤلفين. 4. مجموعه اطلاعات درباره كليه فعاليتها، بنيادها، موسسات، مساجدو آثارى كه با نام نامى امام مهدى(عج) وجود دارد. 5. پاسخ به پرسشها و شبهات در زمينه مهدىشناسى. 6. اخبار در زمينه مهدويت و فعاليتهاى موجود( سخنرانى، فيلم، نمايش و غيره...). 7. ارائه فعاليتهاى صوتى، تصويرى در زمينه مهدويت. 8. اصطلاحشناسى مهدويت (دائرةالمعارف مهدىشناسى). 9. معرفى مراكز تخصصى، سايتها، كتابخانهها، هيئتها، مجلات و ساير نشريات پيرامون مهدويت. 10. طرح مسابقات، كتاب خوانى، پاسخ به پرسشها همراه با جوايز. 11. ارائه مقالات پيرامون شناخت موعود و منجى گرايى از دائرةالمعارفهاى انگليسى و از ديدگاه اديان ابراهيمى(ع).
چه ميزان اين گونه اقدامات جهت زمينه سازى ظهور حضرت ولى عصر(عج) مؤثر مىباشد؟
در بحث ظهور حضرت ولى عصر(عج) شرايطى در آيات و روايات وارد شده كه يك بخش آن مربوط به خدا وبخش ديگر آن مربوط به مردم است. آنچه كه امروز مانع ظهور منجى آخرالزمان شده آن بخشى است كه مربوط به مردم است. يكى از موانعى كه مردم زمينه سازى ظهور نمىكنند عدم اطلاعات دقيق از وجود منجى آخرالزمان است و اين كه چه كارهايى را جهت زمينه سازى ظهور انجام دهند. و اين سايت و فعاليتهاى ديگر از اين قبيل، اين بيدارى را به مردم مىدهد و شرايط را در مردم ايجاد مىكند. يكى از كارهاى دشمن اين است كه مصلح را خشن نشان دهد چرا كه انسان از چيزى كه وحشت داشته باشد فرار نموده و يا فراموشش مىكند وظيفه ما اين است كه فوائد حكومت حضرت مهدى(عج) را براى مردم بيان كنيم، امروزه دشمنان اسلام كه از ظهور حضرت ولى عصر(عج) مىترسند دست به تبليغات وسيعى عليه آن حضرت زدهاند. در حالى كه مطلع شدهايم فيلم هايى زير نظر اسرئيلىها درست مىشود كه حضرت را خشن و خونريز معرفى كند ما بايد در شرايط كنونى به معرفى دقيق و صحيح آن حضرت بپردازيم. يكى از بهترين كارها اين است كه ما در سطح وسيع مانند تأسيس چنين سايتهايى، آن صلح و صفاى حاكم در زمان منجى آخرالزمان را به اطلاع مردم برسانيم. انگيزه ديگرى كه ما را بر آن داشت كه اين سايت را تأسيس كنيم اين است كه اصل اعتقاد به مصلح آخرالزمان در همه اديان الهى مشترك مىباشد و وجود چنين سايتهايى باعث مىشود اشخاص علاقهمند در سراسر دنيا و با هر دينى به آنها رجوع كنند. بحث مصلح آخر الزمان مربوط به آينده بشر است و يكى از فوائد آن اميد دادن به جهانيان است و ما فكر كرديم كه بهترين موضوع در اين جهت، موضوع مهدويت است. درپايان ايشان يادآور شدند علاقهمندان مىتوانند پيشنهادات، اطلاعات و اخبار موجود در منطقه خود را براى انعكاس در اين پايگاه اطلاع رسانى به آدرس زير ارسال نمايند:
نشانى: صندوق پستى 168-37165
پست الكترونيكى:info@hazrat
WWW.mahdi.com
تقويم
همايشهاى جهانى بين اديان
همه ساله در نقاط مختلفى از جهان، همايشها و نشستهايى پيرامون مناسبات ميان اديان و تعاملات بين دينى برگزار مىشود. وقوع و تحقق اين همايشها، به خودى خود از شأن و اهميت مواجهه اديان و همسخنى پيروان مذاهب مختلف، حكايت دارد. گويا بشر روزگار ما به حكم تجربه آموخته است كه دامن زدن به اختلافات ميان اديان، راهى به دهى نمىبرد و بر اين اساس مىكوشد الگوى هويتى خود را نه بر حسب تكيه بر «نظريه غيريت» بلكه بر بنيان «آموزه وحدت و وفاق» ترسيم كند. آنچه در پى مىآيد ذكر عناوين برخى از مهمترين همايشهاى جهانى است كه رهيافت «گفتوگوى اديان» يا موضوع آنهاست و يا مشى روش شناختىشان. فهرست ذيل به هيچ روى داعيه كمال و جامعيت ندارد چه اينكه عرضه تقويم كامل و جامعى از همايشهاى گفتوگوى اديان، مجموعهاى بسيار فربهتر را فراچنگ خواهد آورد. ذكر اين نكته اسباب فايدت و منفعت خواهد بود كه تقويم حاضر، برگرفته از خبرنامه مركز بينالمللى بين اديان است و طبعاً رجع و رجعت به ساير مراكز پژوهشى در عرصه دين و گفتوگوى اديان، برنامههاى ديگرى را پيش چشم ارباب معرفت خواهد نهاد.
اين فهرست، اهم همايشهايى را كه طى سال 2003 و 2004 در اقصاى عالم برگزار شده يا مىشود، دربر مىگيرد.
اين همايشها براساس ماهنامه اخبار اديان، شماره 3 به شرح ذيل مىباشد:
الف) سال 2003
1. اجلاس صلح بينالمللى و برنامه حل منازعات.
برگزار كننده: مؤسسه امريكايى
مكان: واشنگتن (ايالت متحده امريكا)
زمان: ژوئيه 2003
نشانى اينترنتى برگزار كننده:
www.american.edu.peace//sis
summerنشانى پست الكترونيك:
american 2@pcrinst.edu. اجلاس اروپاى ميان دينى.
برگزار كننده: شاخه اروپايى پارلمان اديان جهان
مكان: اتريش
زمان: پنجم تا دهم ژوئيه 2003
نشانى اينترنتى براى كسب اطلاعات بيشتر:
www.wcrp.comنشانى الكترونيكى براى برقراى تماس:
btconnect3@wcrp.com. اجلاس مؤسسه
WYSE مكان: جمهورى دومينيكن
زمان: ششم تا نوزدهم اوت 2003
نشانى اينترنتى:
www.wyse-ngo.orgنشانى پست الكترونيك:
terra4@fernandopenalo.com. مراسم هفته گفتوگوى بين اديان
مكان: نيويورك (ايالات متحده امريكا)
زمان: اول تا هفتم سپتامبر 2003
نشانى اينترنتى:
www5.gflp.org مراسم جشن تجربه
مكان: چناى هند (chennai)
زمان: دوم تا هفدهم اوت 2003
نشانى اينترنتى:
www6.experiencefestival.com كنفرانس سالانه شبكه بين اديان
امريكاى شمالى
مكان: اُهايو (ايالات متحده امريكا)
زمان: نهم تا دوازدهم اوت 2003
نشانى پست الكترونى:
sbcglobal72003@Nain.net اجلاس مسيحيت، اسلام و يهوديت، چگونه موانع گفتوگو را برداريم؟
مكان: آنترپ (بلژيك)
زمان: پانزدهم تا بيستو ششم اوت 2003
نشانى اينترنتى:
www 8.ucsia.com. اجلاس هارت استون پس
مكان: شهر راكوايل (ايالت مريلند امريكا)
زمان: شانزدهم تا نوزدهم اكتبر 2003
نشانى اينترنتى:
www 9.hearthstonepaths.org. اجلاس دين و خشونت
برگزار كننده: مؤسسه همكارى جهانى شوراهاى بينالاديان
مكان: كرالا (هند)
زمان: سيزدهم تا شانزدهم دسامبر 2003
نشانى پست الكترونيك:
satyam-upasana@netr.d.inب) سال 2004
1. اجلاس چشماندازى بين دينى به جهانى شدن
مكان: دبى (امارات متحده عربى)
زمان: بيستو ششم تا سىو يكم مارس 2004
نشانى اينترنتى:
www2..commongood.info كنفرانس گفتوگوى بين اديان و بين فرهنگها
برگزار كننده: يونسكو
مكان: بيلبائو (اسپانيا)
زمان: مارس 2004
نشانى پست الكترونيك:
unescoeh3@info.org كنفرانس تريبون جهان
مكان: بارسلونا (اسپانيا)
زمان: مه و سپتامبر 2004
نشانى اينترنتى:
www42004.barcelona.org كنفرانس بينالمللى پارلمان اديان جهان
برگزار كننده: شوراى پارلمان اديان جهان و سازمانهاى همكار
مكان: بارسلونا (اسپانيا)
زمان: هفتم تا سيزدهم مه 2004
نشانى اينترنتى:
www 5.cpwr.org نشست انجمن صلح جهانى جوان
مكان: نايروبى (كنيا)
زمان: بيستو سوم تا بيستو هفتم اكتبر 2004
نشانى اينترنتى:
www.millenniumpeacesummit.orgالازهر
و انديشه راهاندازى يك شبكه ماهوارهاى
دكتر احمد عمر هاشم، رئيس دانشگاه الازهر اظهار داشت: كميتهاى از دانشمندان بزرگ دانشگاه الازهر براى گردآورى شبهات ضداسلامى موجود در شبكه اينترنت، روزنامه، مجلات و ساير منابع اطلاعرسانى تشكيل شده است.
دكتر هاشم گفت: اين كميته شبهاتى را درباره سيره نبوى، توصيف اسلام به دينى خونين كه با شمشير انتشار يافت، مسائل مربوط به زنان، حجاب، شهادت دادن و حق تصدى سمتهاى مديريتى، مجازات در اسلام، تفاوت مقاومت مشروع و تروريسم و غيره را از روى شبكه گردآورى مىكند و سپس از طريق رسانههاى شنيدارى، ديدارى و نوشتارى به آنها پاسخ مىدهد. همچنين اين پاسخها به صورت كتابى در اختيار همه سفارتخانهها و دانشگاهها قرار خواهد گرفت.
رئيس دانشگاه الازهر تاكيد كرد: اين كميته به منظور ايجاد يك شبكه ماهوارهاى متعلق به دانشگاه الازهر با وزارت اطلاعات و مسئولان شبكههاى ماهوارهاى در ارتباط است. وى هدف از تاسيس اين شبكه را نشر تعاليم متعالى اسلام، پاسخ به شبهات موجود، گسترش علوم اسلامى براى آموزش مسلمانان داخلى و خارجى، معرفى دين اسلام و پاسخ به سوالاتى كه درباره آن مطرح مىشود بيان كرد.
دكتر هاشم با تاكيد بر اهميت برگزارى همايشها و كنفرانسهاى علمى در داخل و خارج افزود: اين شبكه مسير جهانى تبليغ اسلام خواهد بود.
منبع : دبیرخانه دین پژوهان کشور